PROIECTUL MOLDOVENII.MD ÎMPLINEȘTE 13 ANI

07.04.2024

 

 

Portalul Moldovenii.md este un proiect unic, care nu are nici o afiliere politică, nu susține și nu promovează nici un partid politic din Moldova și nu este finanțat din străinătate.

 

Portalul informațional a demonstrat acest lucru prin activitatea sa de lungă durată, prin materialele publicate, o lectură atentă și profundă a cărora nu va lăsa nici un dubiu că proiectele cu un asemenea conținut nu pot fi realizate de persoane care sînt angajate politic sau care lucrează pentru vreun serviciu special străin.

Autorii portalului Moldovenii.md nu sînt angajați politic și încearcă pe toate căile posibile să împiedice faptul ca persoane din politică să ajungă la putere pe umerii moldovenismului. În același timp, după cum se menționează în secțiunea "Introducere" a site-ului, sînt bineveniți acei politicieni care intenționează cu sinceritate să promoveze ideile autorilor portalului Moldovenii.md.

În același timp, oricare dintre politicienii, care vorbesc despre contribuția lor la proiectul www.moldovenii.md, viclenesc. Iar persoanele care distribuie astfel de informații în mass-media pur și simplu mint oamenii în mod intenționat!

Nici unul dintre actualele partide politice și nici o persoană implicată profesional în politică nu are nicio legătură cu crearea, finanțarea și conținutul proiectului www.moldovenii.md.

După cum subliniază autorii acestuia, un astfel de proiect nu poate fi angajat politic apriori. În acest caz, el își pierde pur și simplu sensul și conducătorii proiectului înțeleg foarte bine acest lucru, de aceea își vor menține întotdeauna această poziție.

În același timp, mulți dintre cei care s-au îndoit de longevitatea proiectului Moldovenii.md au greșit, făcînd concluzii pripite - la 7 aprilie 2024 proiectul va împlini 13 ani.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.