REŢEUA SPANIOLĂ MELIÁ DESCHIDE CEL DE-AL 17-LEA HOTEL ÎN BRAZILIA

28.02.2013
Foto: ostrovok.ru

Grupul hotelier Meliá Hotels International a semnat un contract de administrare a noului hotel Tryp Itaboraí din Brazilia. Acesta va fi amplasat în centrul orașului Itaboraí (52 de kilometri nord-est de Rio de Janeiro).

 

Hotelul va avea 272 de camere. Infrastructura hotelului va include, de asemenea, un restaurant, un bar lîngă piscină, trei săli de conferințe, un centru SPA și de fitness. Tryp Itaboraí va fi cel de-al 17-lea reprezentant al rețelei în Brazilia, scrie Hoteldeluxes.com.


Compania Meliá Hotels International, în trecut Sol Meliá, a fost fondată în anul 1956, în orașul spaniol Palma de Mallorca. Acesta include mai mult de 300 de hoteluri în 30 de țări ale lumii, situate pe patru continente.


Meliá Hotels International își propune să devină una dintre companiile hoteliere de top din lume și să se numere printre liderii industriei hoteliere, demonstrînd calitatea serviciilor, respectabilitatea și dezvoltarea stabilă.

 

Cetățenii Republicii Moldova pot aplica pentru obţinerea vizei la Ambasada Republicii Brazilia cu sediul la Kiev din str. Suvorov, 14/12, tel.: (044) 280 63 01; (044) 254 26 21; Fax: (044) 280 95 68.


Actele necesare pentru viză: paşaport valabil 6 luni, 1 fotografie color 5 x7 cm, invitaţie; rezervarea de hotel; bilet electronic tur-retur, extras bancar și chestionar de viză completat.
 

Sursa: travel.ru


 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.