REȚEAUA UNIVERSITARĂ A FEDERAȚIEI VALONIA-BRUXELLES OFERĂ BURSE PENTRU STUDII DOCTORALE ȘI POSTDOCTORALE

24.01.2014
Foto: studentie.md

Rețeaua universitară a Federației Valonia-Bruxelles (Belgia) oferă posibilitatea obținerii burselor pentru studii doctorale și postdoctorale. Domeniile prioritare de aplicare pentru burse sînt: Transport și logistică; Mecanică; Agro-industrie; Aeronautica spațială; Tehnologii ale mediului, Științele umane, fundamentale sau aplicate.

 

Data limită de depunere a dosarelor pentru bursele la nivel doctoral sau postdoctoral, cu durata de minimum 1 an – 1 martie 2014. Pentru bursele de cercetare de scurtă durată, cu stagii în perioada iunie-septembrie, data limită indicată 1 februarie 2014, iar pentru perioada octombrie-ianuarie – 1 mai 2014.

 

Programul propus include burse cu durata de minimum 1 an la nivel doctoral, cu posibilitatea de prelungire de maxim trei ori sau postdoctoral, cu posibilitatea de prelungire de maxim o dată, inclusiv burse de cercetare la nivel doctoral sau postdoctoral cu durata de la 1 la 3 luni, destinate lansării programelor de cercetare în cadrul universitar și care pot fi obținute doar o singură dată.

 

Informații suplimentare despre programul de burse menționat, pot fi accesate pe pagina web.

 

Sursa: Edu.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.