RUSIA: PROCEDURI SIMPLIFICATE DE INTRARE PRIN VLADIVOSTOK

25.04.2017
Rusia: proceduri simplificate de intrare prin Vladivostok
 

Guvernul Rusiei a aprobat o listă din 18 de țări, cetățenilor cărora la sosirea în Federația Rusă, prin punctele de trecere ale portului liber Vladivostok le sînt eliberate vize obișnuite cu o singură intrare: de afaceri, turistice și umanitare, în format de document electronic.

 

Acest lucru va spori atractivitatea investițională a regiunii și extinderea contactelor de afaceri, în scopul realizării proiectelor cu participarea companiilor străine, creșterea numărului turiștilor străini. Prin decretul semnat a fost aprobată lista, care include 18 țări: Algeria, Bahrain, Brunei, India, Iran, Qatar, China, Coreea de Nord, Kuweit, Mexic, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Oman, Arabia Saudită, Singapore, Tunisia, Turcia și Japonia.

 

Pentru cetățenii din aceste țări a fost stabilită procedura simplificată de eliberare a vizelor pe termen de pînă la 30 de zile, cu o perioadă de ședere autorizată în Federația Rusă de pînă la opt zile, timp în care cetățenii străini să aibă posibilitatea să-și perfecteze viza, în forma unui document electronic. Introducerea regimului de vize facilitat de intrare prin punctele de control ale Portului Liber Vladivostok a cetățenilor străini din țările incluse în listă, va contribui la îmbunătățirea atractivității investiționale a regiunii și extinderea contactelor de afaceri, în scopul de a pune în aplicare proiecte cu participarea companiilor străine, majorarea numărului turiștilor străini.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.