RUTELE DE AUTOBUZ DINSPRE ȘI SPRE MOSCOVA AU FOST RELUATE

21.03.2022

 

 

După o pauză, rutele de autobuz dinspre și spre Moscova au fost reluate. Doar că itinerarul, care ocolește acum Ucraina este mult mai lung, respectiv, și prețul e de două ori mai mare.


Costul unui bilet ajungînd pînă la 4.000 de lei. Chiar și așa, șoferii nu duc lipsă de pasageri, care spun că deocamdată nu au un alt mijloc de a se deplasa, transmite Tv8.md.

 

O familie din Odessa a stat mai multe zile la Chișinău, după ce a fugit de frica războiului. Ucrainenii au povestit că au rămas plăcut surprinși de ospitalitatea moldovenilor.

 

”Moldova desigur... Oamenii sînt foarte buni la inimă... Chiar aș vrea și să plîng. Oamenii sînt foarte buni. Am ajuns de la nimeni nu am cerut nimic, ne-au adus foarte multe.”

 

Un al bărbat a hotărît să plece cu soția sa și fiul lor la Moscova pentru că acolo locuiește fiica lor. Pentru trei locuri susține că a plătit în jur de 12 mii de lei.


”Prețul care e? - 200 de euro. E ok? Dar nu avem alte variante. Nu ne temem. Acolo locuiește fiica noastră, cîștigă bine”, a spus bărbatul.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.