STAGIU DE PRACTICĂ ÎN GERMANIA

28.03.2016
Stagiu de practică în Germania
 

Programul "CrossCulture Praktika" oferă tinerilor profesionişti şi persoanelor care participă la activităţile de voluntariat din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia,  Ucraina, Rusia stagii de practică în Germania.

 

În afară de formarea profesională şi de specialitate, participanţii la program pot obţine o imagine de ansamblu privind structurile sociale şi politice. Stagiile de practică sînt oferite în următoarele domenii de activitate: drepturile omului, migraţie & refugiaţi; cultura politică & participarea tinerilor; societatea bazată pe cunoaştere, dialogul intercultural, medierea & reconcilierea; arta & cultura; mass-media. Grupurile ţintă sînt tineri profesionişti şi persoanele care participă la activităţile de voluntariat din diverse domenii ale societăţii civile şi multiplicatori din organizaţii şi mass-media.

 

Durata stagiului de practică este de opt săptămîni. Stagiile de practică vor fi completate în Germania printr-un program cadru profesional, respectiv de specialitate, format, printre altele din ateliere de lucru, seminarii, conferinţe.

 

Condiţiile pentru a putea aplica la acest program sînt cunoştinţele bune de limbă engleză.

 

Data limită pentru depunerea dosarelor: 17 aprilie 2016.

 

Sursa: chisinau.diplo.de

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.