SUA AU SUSPENDAT ELIBERAREA VIZELOR DIN CAUZA PROBLEMELOR TEHNICE

30.07.2014
Foto: facebook.com

Statele Unite au suspendat eliberarea vizelor în toată lumea pe un termen nelimitat. Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Ambasadei SUA la Chișinău „În momentul de față, Biroul de Afaceri Consulare al Departamentului de Stat American se confruntă cu dificultăți tehnice în funcţionarea sistemului de eliberare a vizelor, fapt care a influențat procesul de eliberare a vizelor în toată lumea”.

 

Potrivit sursei, este o problemă globală și nu depinde de o țară anumită.

 

Ambasada SUA a cerut scuze faţa tuturor solicitanților și a promis căvizele vor fi eliberate, odată ce problema va fi rezolvată.

 

Persoanelor care au depus actele (au trecut interviul) după data de 21 iulie și doresc să ridice pașapoartele FĂRĂ viză americană li se recomandă să scrie la următoarea adresă electronica indicînd, numele și numărul pașaportului:

chisinau-ca@state.gov

 

Pentru cazurile de urgență, solicitanții (care au o nevoie urgent de a călători în Statele Unite) pot contacta misiunea la aceeași adresă (chisinau-ca@state.gov) indicînd caracterul de urgență, numele lor, numărul pașaportului. Țineți cont că doar adevăratele situații de urgență cu caracter umanitar extraordinar pot fi luate în considerare.

 

Sursa:moldova.usembassy.gov

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.