THAILANDA A PRELUNGIT PROGRAMUL DE VIZE GRATUITE

15.02.2017
Thailanda a prelungit programul de vize gratuite
 

Guvernul thailandez a extins miercuri cu trei luni programul de vize turistice gratuite pentru cetatenii din 21 de tari.


Programul de intrari gratuite, care initial se incheia în mai 2017, se prelungeste astfel pîna la sfîrsitul lunii august, informeaza DPA.


Măsura vizeaza susținerea turismului, într-o țară care a atras anul trecut, potrivit Autorității naționale pentru turism, aproape 33 de milioane de vizitatori din străinatate.


Totuși, numărul sosirilor a început să scadă, mai ales în cazul turiștilor chinezi, după ce guvernul de la Bangkok a lansat o campanie împotriva excursiilor ieftine, făcînd presiuni asupra turiștilor chinezi să cumpere produse sau servicii care inițial nu erau incluse în tur.


Cetățenii statelor incluse în programul de vize gratuite nu mai trebuie să plătească taxa de 1000 de bahti (28.50 dolari) percepută în cazul vizelor solicitate în țările de origine, iar în cazul în care solicită viza chiar la sosirea în Thailanda achită doar jumatate din tariful integral, care este de 2000 de bahti.

 

Condițiile de eliberare a vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova pot fi vizualizate AICI.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.