TURIȘTII DIN RM VOR OBȚINE VIZE ÎN QATAR ÎN AEROPORT

16.08.2017
Turiștii din RM vor obține vize în Qatar în aeroport
 

Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe al Statului Qatar, Ahmad Al-Hamadi, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.


Cei doi oficiali au examinat stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale în contextul marcării în anul acesta a 20 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Qatar şi au pledat pentru intensificarea dialogului politic, extinderea cooperării în domeniul comercial-economic, social şi cultural, precum şi consolidarea cadrului juridic bilateral. Un alt subiect discutat în cadrul întrevederii s-a referit la ultimele evoluții în regiunea Golfului Persic.

 

De asemenea, viceministrul Darii a salutat decizia autorităților qatareze de a permite intrarea cetățenilor Republicii Moldova în Statul Qatar pe bază de viză obținută la sosirea pe aeroportul din Doha.  

 

Sursa: moldpres.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.