UN HOTEL DIN CHILIE ORGANIZEAZĂ PENTRU OASPEȚI FOTO-SAFARI

06.02.2013
Foto: obozrevatel.ua

Unul dintre hotelurile din Chile oferă clienților săi o distracție interesantă: foto-safari. Aceasta permite cel mai bine turiștilor să se familiarizeze cu biodiversitatea Parcului Naţional Torres del Paine.


În timpul safariului turiştii pot vedea celebrele pume ale Patagoniei, precum și condori, vulpi și turme mari de lame guanaco. Itinerarul de șase zile trece pe şi lîngă lacul Laguna Azul, care se află la poalele munţilor, apoi pe lîngă lacul glaciar Pehoé, ferma Estancia La Estrella, care se ocupă de creşterea bovinelor Hereford, precum și lacul Nordenskjöld, numit în cinstea exploratorului polar şi geologului de origine suedeză Nils Nordenskiöld.

 

Acesta este situat la sudul ţării, în apropierea Parcului Național Torres del Paine, pe malul lacului Sarmiento. Hotelul dispune de - 3 apartamente de lux, 34 camere cu confort sporit şi 3 camere standard, din fiecare dintre acestea se deschide o privelişte minunată spre lac şi munţi. Camerele sînt decorate în stilul tradițional al Patagoniei. Preţul variază de la 1950 de dolari pentru trei nopţi (aceasta este perioada minimă de cazare la hotel) şi pînă la 4200 de dolari; se aplică şi sistemul de reduceri: copiii de pînă la 4 ani sînt cazați gratuit cu părinții.


Sursa: travel.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.