UNELE ASOCIAȚII DIASPORALE MOLDOVENEȘTI AU ORGANIZAT EVENIMENTE CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ, SUSȚINUTE DE CĂTRE GUVERN CU IMIXTIUNEA FACTORULUI POLITIC

17.02.2014
Foto: tipsmakemoney.com

Unele asociații peste hotare au organizat evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă, susținute de către Guvernul Republicii Moldova cu imixtiunea factorului politic. Despre aceasta a comunicat șeful Biroului pentru Relații cu Diaspora (BRD), în cadrul ședinței din 12.02.2014, a Comisiei de evaluare a proiectelor depuse de diaspora pentru organizarea sărbătorilor de primăvară.

 

BRD a efectuat cercetarea cazurilor semnalate, iar rezultatele vor fi diseminate pe larg. Pentru a nu admite pe viitor astfel de situații, BRD a inițiat procedurile de elaborare a unui acord-cadru între Cancelaria de Stat și asociațiile care vor obține suport în organizarea activităților din bugetul de stat.

 

Membrii comisiei au salutat această inițiativă, subliniind că în conținutul documentului trebuie să fie indicate clar atribuțiile ambelor părți, inclusiv consecințele privind nerespectarea angajamentelor asumate.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.