UTILAJE AGRICOLE NOI DE LA ATC-AGROTEHCOMERȚ LA MOLDAGROTEH-2024 ©

17.03.2024

 

 

Compania ATC-Agrotehcomerț a prezentat în mod tradițional o gamă largă de utilaje agricole de la producători din diferite țări, inclusiv o serie de produse noi, la expoziția "Moldagroteh-2024", desfășurată la Centrul Expozițional Moldexpo.

 

Aceste utilaje agricole vor prezenta un interes deosebit pentru fermierii moldoveni, deoarece se caracterizează prin calitate înaltă, performanță excelentă și preț accesibil. Oleg Iarov, șeful Departamentului vînzări al ATC-Agrotehcomerț, a amintit că ATC-Agrotehcomerț este un participant permanent al expoziției Moldagroteh, participă anual la această expoziție și de fiecare dată se străduiește să prezinte ceva nou. Așa a fost și de această dată. ATC-Agrotehcomerț a prezentat un produs nou pentru piața moldovenească - combine de recoltat T500 a producătorului rus Rostselmash, al cărui dealer oficial în Moldova este ATC-Agrotehcomerț. Această combină de recoltat se caracterizează printr-un nivel înalt de productivitate, fiind dotată cu un motor de 360 de cai putere, cu un sistem de treierat cu două tamburi, o suprafață mare de separare, curățare și o opțiune importantă pentru fermierii moldoveni - sistemul de compensare a pantelor. Cu alte cuvinte, combina de recoltat este adaptată la terenul nostru accidentat și neuniform, cu dealuri.

 

Ea este capabilă să mențină independent unghiurile corecte de deschidere a grilelor, viteza ventilatorului de curățare, astfel încît să nu existe o creștere a pierderilor din cauza combinei. "Combina noastră de recoltat se încadrează în normele admise pentru pierderi minime în întreaga gamă de mașini de recoltat - pînă la 2%. Sîntem capabili să asigurăm astfel de pierderi minime cu ajutorul acestui model de combină de recoltat "Rostselmash T500" datorită noii opțiuni excelente", - a declarat Oleg Iarov. De asemenea, el a remarcat că combina are o buncăr cu o capacitate de 10 mii de litri, autonomie ridicată. Consum redus și productivitate ridicată - aceasta este o caracteristică distinctivă a acestei mașini.

 

Pe lîngă combine de recoltat Rostselmash T500, la expoziție a fost prezentat și un stropitor de cîmp RSM TS-3200 de la același producător rus. Este bestsellerul de pe piață. Acest stropitor este dotat cu sistem de compensare a pantelor transversale, sistem de control al scurgerilor, sistem de protecție a închiderii duzelor, are un volum mare al butoiului - 3200 de litri, asigură o autonomie mare de lucru. Această concepție este perfectă pentru terenurile accidentate și deluroase din Moldova, funcționează perfect și nu are reclamații din partea clienților. Este o mașină testată în timp și fiabilă. Șeful departamentului de vînzări al ATC-Agrotehcomerț a menționat că tot în cadrul acestei expoziții, compania a prezentat o linie de tractoare de la producătorul italian Argo Tractors.

 

Pe lîngă combine și produse ale uzinei Rostselmash, compania ATC-Agrotehcomerț, începînd cu anul 2023, este dealer oficial al tractoarelor McCormick de la producătorul italian Argo Tractors. McCormick este o marcă americană deținută în prezent de Argo Tractors. Tractoarele McCormick se remarcă prin faptul că sînt un produs complet italian, mai mult de 80% din componentele sale fiind fabricate la unitatea de producție Argo Tractors. McCormick are o gamă largă de tractoare, atît tractoare universale pentru culturile în rînd, cît și tractoare specilizate. În cadrul expoziției Moldagrotech-2024 sînt expuse patru modele, de la tractoare specializate mici, manevrabile și accesibile, pentru livezi și podgorii, pînă la tractoare mai mari și mai puternice, în diferite versiuni. Iar acestea pot fi vîndute în configurația lor actuală sau asamblate pentru a se potrivi cerințelor individuale ale clienților. "Aceasta este ceea ce îl distinge pe producătorul de tractoare McCormick. Este flexibil în raport cu nevoile clienților.

 

Vom alege un model pentru fiecare cerere individuală", a subliniat Oleg Iarov. Expoziția de primăvară "Moldagrotech-2024" are loc la Moldexpo IEC în perioada 13-16 martie.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.