VA FI OARE ÎN ANGLIA BOOM TURISTIC?

05.08.2016
 

"După ieșirea Marii Britanii din UE există, cu siguranță, un factor-cheie pozitiv: raportul dintre liră și rublă, care a devenit cel mai profitabil pentru turiștii ruși în iulie 2015. Dacă această tendință se va menține, putem prezice stabilizarea cererii la nivelul actual și creșterea în continuare a fluxului turistic din Rusia în Marea Britanie", consideră șeful Departamentului Marii Britanii și Irlandei operatorul turistic BSI Group, Elena Gorohov.

 

În anul 2016 s-a înregistrat la deținătorii pașapoartelor rusești o creștere a cererii pentru excursii pe segmentul de clasă lux și tururile economice în Londra, de mai puțină popularitate se bucură tururile din segmentul mediu. Reprezentanți clasei de mijloc în anul 2016 au început să economisească mai mult și să fie interesați de vacanțe cu buget econom în Anglia, de aceea a crescut considerabil cota excursiilor în grup, care sînt mai ieftine, decît cele individuale și combinate", spune expertul. Cererea pentru excursiile de grup cu buget modest în Anglia în anul 2016 a crescut cu 17%, ponderea acestora în volumul total al vînzărilor operatorului de turism BSI Group în acest domeniu s-a ridicat la 65%.

 

În mod tradițional, vara, turiștii preferă mai mult tururile de grup și individuale cu buget modest la Londra, precum:"Welcome Londra" și "Palatele și castele Angliei". Turul include, de asemenea, zborul direct spre Londra, cazare în hoteluri de la 2 pîna la 5 stele, asigurarea medicală și transferuri.

 

În această vară deținătorii de pașapoarte rusești preferă, ca de altfel dintotdeauna, turul tradițional de grup prin întreaga țară: "Anglia, Scoția, Țara Galilor", cu durata de 12 și 13 zile. Programul turului oferindu-le turiștilor posibilitatea de a vedea cele mai renumite atracții ale Albionului: lacul Loch Ness și monstrul Nessie, cel mai înalt munte din Marea Britanie - Ben Nevis, să viziteze celebrele castele din Anglia.

 

Condițiile de eliberare a vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova pot fi găsite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.