(VIDEO) CEHIA OFERĂ BURSE PENTRU CETĂȚENII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

28.08.2014
Foto: newsmoldova.md

Ministerul Educaţiei, Tineretului şi Sportului al Republicii Cehe oferă 10 burse guvernamentale cetățenilor Republicii Moldova pentru anul de studii 2015/2016. 1-2 burse sînt preconizate pentru cetățenii Republicii Moldova din regiunea Transnistreană. Depunerea dosarului se va face doar în baza procedurii de recunoaștere a actelor de studii (Video).

 

Pentru ciclul I, masterat și doctorat sunt oferite 7 burse de studiu, cu predare în limba cehă ( cu un an de pregătire lingvistică), la următoarele specialități: Agricultură; Economie (comerț); Specialități tehnice; Managementul resurselor umane; Ecologie; Medicină. Pentru studii de masterat și doctorat cu predare în limba engleză, sunt preconizate 3 burse, la următoarele specialități: Agricultură; Economie (comerț); Informatică.

 

Termenul limită de depunere a cererilor electronice – 30 septembrie 2014. Detalii despre program sînt accesibile AICI. În cazul în care întruniți probleme de ordin tehnic, este recomandabil ă vă adresați administratorului registrului la adresa de e-mail: registr@dsz.cz.

 

Vă propunem să luați cunoștință cu următorul material video referitor la particularitățile efectelor juridice ale actelor de studii eliberate de către instituţiile de învăţămînt de pe malul stîng al Nistrului.

 

 

 

Sursa: Edu.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.