(VIDEO) DODON S-A ÎNTÎLNIT CU MIGRANȚII MOLDOVENI DIN MOSCOVA

19.01.2017
Dodon s-a întîlnit cu migranții moldoveni din Moscova
 

La finele vizitei sale oficiale la Moscova, Președintele RM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu cetățenii moldoveni, care locuiesc și muncesc în Federația Rusă.


Potrivit lui Dodon, este prima întîlnire în istoria modernă a țării a președintelui Moldovei cu cetățenii moldoveni stabiliți în Rusia.

 

”Discuția a fost una caldă și sinceră. Le-am vorbit despre rezultatele vizitei. La rîndul lor, concetățenii noștri au adresat întrebări care îi preocupă, în primul rînd, referitor la rezolvarea problemelor, legate de legilsația migrațională. M-am străduit să răspund la fiecare întrebare”, a menționat șeful statului.

 

”Am declarat în repetate rînduri, că oamenii sînt bogăția noastră. Indiferent unde ar locui concetățenii, cît de departe nu s-ar afla, ei oricum rămîn ai noștri”, a mai adăugat Igor Dodon.

 

Președintele țării și-a aexprimat speranța, că mai devreme sau mai tîrziu, va veni ziua cînd Republica Moldova va fi o țară, unde zilnic, vor reveni sute de oameni, spre deosebire de situația actuală.

 

”Să fac țara atracativă pentru concetățenii noștri, pentru ca ei să se întoarcă și să-și construiască viitorul anume în RM, este una din prioritățile mele în politică”, a conchis Igor Dodon. 

 

Sursa: a-tv.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.