(VIDEO) SUBIECTUL VIZELOR CHINEZE PENTRU MOLDOVENI A FOST DISCUTAT LA BEIJING

03.06.2014
Foto: mfa.gov.md

La data de 29 mai 2014, în Republica Populară Chineză a avut loc cea de-a 3-a rundă a consultărilor moldo-chineze în domeniul consular la nivelul ministerelor de Externe ale celor două țări.

 

Subiectele actuale de pe agenda bilaterală le-au constituit facilitarea procedurilor la perfectarea vizelor turistice, precum și optimizarea pachetului de documente solicitate, ceea ce va contribui la impulsionarea turismului și investițiilor chineze în Republica Moldova.

 

Părțile au constatat că după dialogul bilateral, desfăşurat pe parcursul anului 2013 au fost eliminate vizele pentru pașapoartele diplomatice și de serviciu moldovenești pentru Regiunea Administrativ Specială Hong-Kong, precum și pentru pașapoartele ORDINARE moldovenești pentru Regiunea Administrativ Specială Macao.

 

Portalul Viza.md vă propune să urmăriți mai jos comentariul video la subiectul noilor reguli de obținere a vizelor pentru China, oferit de șeful Secției Consulare și Administrative a Ambasadei Republicii Populare Chineze în Republica Moldova.

 

 

 

 

Sursa: mfa.gov.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.