VIZELE ELECTRONICE AU DEVENIT ACCESIBILE ÎNCĂ ÎN 7 AEROPORTURI DIN INDIA

02.09.2015
 

De pe 15 august, vizele electronice pentru India au devenit accesibile pentru locuitorii din încă 36 de țări, iar intrarea în țară conform acestor vize este posibilă prin 16 aeroporturi.

India eliberează vize electronice de la sfîrșitul lunii noiembrie 2014. Inițial, dreptul de intrare simplificată era oferit cetățenilor din 77 de țări, inclusiv Ucraina și Rusia, iar intrarea în India cu e-viza a fost permisă în nouă aeroporturi. De pe 15 august, procedura simplificată a vizelor se referă la cetățenii din 113 țări, iar în listă vor fi adăugate Argentina, Armenia, Ungaria, Peru, Polonia, Marea Britanie, Suedia și altele. Cu viza electronică, în India se va putea intra prin aeroporturile din Delhi, Mumbai, Chennai, Kolkata, Hyderabad, Bangalore, Kochi, Goa, Thiruvananthapuram, Ahmedabad, Amritsar, Gaya, Jaipur, Lucknow, Varanasi și Trichy.

Din păcate, în listă nu figurează Republica Moldova, în ciuda faptului că țara noastră oferă posibilitatea de a primi e-vize cetățenilor din Indiа care doresc să viziteze Moldova.

Informații cu privire la modul de eliberare a vizelor electronice către alte țări pot fi găsite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.