VIZELE FRANCEZE DE TIP D VOR FI ELIBERATE DOAR LA BUCUREȘTI!

10.06.2016
Vizele franceze de tip D vor fi eliberate doar la București!
 

Recent, Consulul Franţei în Moldova, Bernard Etinof, a declarat că "Ambasada Franţei în România va acorda  vize de tip D (pe termen lung), iar prin intermediul Centrului Comun de Vize de pe lîngă Secţia Consulară a Ambasadei Ungariei în Moldova vor fi acordate vize pe termen scurt".

 

Astfel, Centrul Comun de Vize de pe lîngă Secţia Consulară a Ambasadei Ungariei în Moldova de la 1 iulie va începe să acorde şi vize pentru Franţa de scurt sejur (tip C).

 

Şeful Secţiei consulare, Gyula Levente Sass, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, că "la 1 iulie Franţa se va alătura listei statelor pentru care Centrul acordă vize".

 

Reamintim că deținătorii pașapoartelor biometrice moldovenești nu au nevoie de vize de scurt sejur. Călătoria fără viză NU VĂ OFERĂ dreptul la: MUNCĂ, STUDII (sejur mai mult de 90 de zile), MIGRARE și REÎNTREGIREA FAMILIEI. Pentru a munci, migra sau studia este necesară obținerea vizei de lung sejur - Viza de tip D (Viza națională). Mai multe informații la subiect pot fi găsite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.