ÎS „REGISTRU” ARE UN NOU PROGRAM DE LUCRU ŞI MECANISM DE DESERVIRE A CETĂŢENILOR

22.09.2011

Începînd cu 20 septembrie curent toate oficiile de evidenţă şi documentare a populaţiei au regim nou de lucru – de la ora 8.00 pînă la 17.00, fără pauză. Secţiile de evidenţă şi documentare a populaţiei Centru din mun. Chişinău, Bălţi şi Comrat vor presta servicii cetăţenilor şi în zilele de duminică şi luni. Astfel, în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, aceste oficii vor fi deschise de la ora 8.00 pînă la 17.00, iar în zilele de sîmbătă şi duminică – de la ora 9.00 pînă la 13.00.

 

Totodată, a fost lansat un proiect-pilot de modificare a mecanismului de prestare a serviciilor de documentare. Începînd din săptămîna curentă, cererile pentru obţinerea paşaportului pot fi depuse în orice subdiviziune teritorială a Direcţiei documentare a populaţiei, oricare ar fi locul înregistrării la domiciliu.

 

De la 1 ianuarie 2011, pentru ieşirea şi intrarea în ţară, cetăţenilor Republicii Moldova li se eliberează, la cerere, paşapoarte cu date biometrice. Pînă pe 15 septembrie curent au fost primite 202 mii de cereri pentru perfectarea paşaportului biometric.

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.