AMBASADA R. MOLDOVA ÎN CANADA ÎȘI VA RELUA ACTIVITĂȚILE CONSULARE DE LA 1 IUNIE 2015

07.05.2015
Ambasada R. Moldova în Canada își va relua activitățile consulare de la 1 iunie 2015
Foto: viza.md

Poartalul Viza.md reamintește că pentru perioada 20 aprilie – 29 mai 2015, Ambasada Republicii Moldova în Canada a anunțat suspendarea parțială a prestării serviciilor consulare.


În perioada menționată, doritorii vor putea să obțină în continuare programări apelînd numărul de telefon al Ambasadei +1 (613) 695 6167, conform următorului program de lucru: Luni-Vineri, orele 08.00-12.00, 13.00-17.00 (ora de Ottawa).


Ambasada va continua să satisfacă fără întreruperi, conform programului obișnuit, cererile de supralegalizare a actelor oficiale canadiene și cererile de eliberare a titlurilor de călătorie.


Solicitanții de servicii notariale (autentificarea procurilor, legalizarea semnăturii pe declarații (declarații de acord pentru călătoria copiilor, declarații de refuz/acceptare a moștenirii etc.)) se pot adresa în această perioadă la oricare notar public canadian. Actul întocmit de un notar public canadian va obține forță juridică deplină pentru teritoriul Republicii Moldova cu condiția supralegalizării lui. Mai multe informații pot fi consultate la rubrica Supralegalizare documente.


Ambasada va relua activitățile de prestare a serviciilor consulare în regim deplin din data de 1 iunie 2015.

 

Sursa: www.canada.mfa.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.