CETĂȚENII POT SĂ EVITE COZILE DE LA SECȚIILE DE PERFECTARE A PAȘAPOARTELOR.

07.11.2012
Foto: tv7.md

Fiecare cetăţean poate urmări în regim on-line activitatea birourilor de documentare a populaţiei din sectoarele capitalei, precum şi din municipiile Cahul şi Bălţi, dar şi să aleagă oficiul la care vrea să fie deservit. Acțiunea este posibilă datorită lansării unui un nou serviciu - “Live Registru”.
 

Acelaşi sistem a fost instalat şi în subdiviziunile de înregistrare a transportului şi de calificare auto din municipiul Chişinău.

 

Astfel, pentru a urmări în regim on-line ce se întâmplă în secţiile de evidenţă a populaţiei şi de înregistrare a transportului, deschideţi pagina web www.registru.md şi accesaţi bannerul live registru. Pentru vizualizarea imaginilor video instalaţi VLC Player (SO - Windows, Android sau altele) şi redeschideţi pagina web cu browser-ul Firefox, Google Chrome, Internet Explorer ver. 7.0 sau mai mare, Safari. După ce aţi efectuat această procedură, puteţi selecta oficiile din lista propusă.

 

Anterior, ÎS „CRIS REGISTRU” a aplicat documentarea cetăţenilor prin intermediul oficiului mobil şi livrarea documentelor la domiciliu, comanda serviciilor prin telefon şi internet, eliberarea paşaportului cetăţeanului Republicii Moldova în toate subdiviziunile teritoriale de documentare a populaţiei, indiferent de viza de reşedinţă a solicitantului.


Sursa: tv7.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.