DIASPORA ESTE INVITATĂ LA UN TÎRG DE PROPUNERI ANTREPRENORIALE

26.11.2015
Diaspora este invitată la un tîrg de propuneri antreprenoriale
 

Cetăţenii moldoveni plecaţi peste hotare, migranţii moldoveni reveniţi, precum şi grupurile de iniţiativă sunt invitaţi să aplice la Târgul de propuneri antreprenoriale. Concursul de selectare este lansat în cadrul Proiectului „Promovarea şi protecţia drepturilor omului şi de muncă a femeilor migrante: instituirea raporturilor cu mecanismele internaţionale şi naţionale în drepturile omului pentru a spori responsabilitatea”.

 

În cadrul acestui eveniment, organizat la Chișinău, participanții vor avea posibilitatea să prezinte ideile de proiecte de afaceri și/ sau succesul unei afaceri în derulare. De asemenea, la manifestare vor participa și donatori care vor prezenta programe de granturi și de finanțare a ideilor de proiecte de afaceri.

 

Scopul Târgului de propuneri antreprenoriale este deschiderea unei platforme de comunicare și dialog deschis dintre femeile și membrii familiilor de migranți reveniți și donatori pentru informarea migranților activi și grupurile de inițiativă despre existenţa programelor disponibile de finanțare și încurajarea migranților de a contribui metodic în consolidarea organizațiilor de femei migrante nou create în vederea oferirii serviciilor de reintegrare prin antreprenoriat.

 

Persoanele interesate vor completa formularul de aplicare până la 6 decembrie.

Dosarele depuse vor fi examinate în perioada 7 – 9 decembrie 2015, de către o comisie comună, care va include reprezentanți din partea UN Women, OIM, BRD, NEXUS/ IASCI și PNUD.

 

Sursa: trm.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.