DIASPORA: PROIECTUL MOLDOVENESC DIN CANADA A TRECUT PESTE HOTARELE CONTINENTULUI NORD-AMERICAN

13.02.2014
Foto: vk.com

Vă propunem să luați cunoștință de mesajul Natei Albot, Asociația Koolture Tricolore din Canada privind proiectul ”1000 de mărţişoare”, lansat la Montreal.

 

Bun găsit, la toată lumea.

 

Țin să vă anunț că proiectul 1000 mărțișoare, lansat de Koolture Tricolore la Montreal trece peste hotarele continentului nostru nord-american. Datorită interesului manifestat de moldovenii din alte diaspore, atelierele de confecționat mărțișoare și distribuiri de mărțișoare vor avea loc la Londra, Haga şi poate în Franța.

 

Așteptăm noutăți de acolo. În plus, cei de la Chicago se interesează de 1000 de mărţişoare, pentru a le susţine informaţional. Dacă e cineva din voi care vrea să ni se alăture, să organizeze ateliere-campionat de confecționat mărțișoare la viteză (tehnica o alegeţi voi) și de adunat lumea pentru a distribui mărțișoare pe 1 martie în locurile aglomerate ale localității voastre, ne oferim gratuit și benevol suportul prin macheta grafică de campanie, marketing si încadrarea într-un clip video, de maxim 5 min, în care vor intra imagini din toate localitățile în care se vor face 1000 de mărțișoare.

 

Mulțumim. Cu drag, Koolture Tricolore, la dispoziția voastră și în serviciul tradițiilor noastre.

Sursa: facebook.com

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.