EAU: UNELE CATEGORII DE TURIŞTI POT OBŢINE VIZE MULTIPLE

04.01.2013
Foto: 100dorog.ru

Codul regulilor de intrare şi şedere a străinilor pe teritoriul Emiratelor Arabe a fost propus spre modificare. Conform decretului, turiştii croazierei pot obţine viză multiplă pentru trei luni cu aflarea în ţară timp de 14 zile fără întrerupere. Anterior, ei puteau obţine doar viză de unică intrare, informează portalul Русские Эмираты.

 

De asemenea, acum, viza multiplă poate fi obţinută de către oamenii de afaceri, proprietarii de imobil pe teritoriul EAU şi membrii familiilor lor.


Pentru alte categorii de cetăţeni străini regulile de acordare a vizelor au rămas aceleaşi. Această măsură are ca scop atragerea unui flux suplimentar de turişti.


 De menţionat că pentru vize pe 6 luni există alte reguli şi cerinţe. Astfel, businessmenii care primesc vize multiple pentru 6 luni nu pot sta mai mult de 30 de zile în ţară fără întrerupere.


În plus, potrivit decretului, misiunile diplomatice ale EAU de peste hotare pot acorda vize speciale pentru anumite categorii de cetăţeni. Astfel, misiunile diplomatice pot elibera vize turistice fără confirmarea sponsorilor.


Deţinătorii paşapoartelor diplomatice şi paşapoartelor ONU pot primi vize de la misiunile permanente acreditate peste hotare. Astfel de vize oferă dreptul intrărilor multiple în ţară în decurs de trei luni de la data eliberării lor şi permit aflarea neîntreruptă în ţară în decurs de 30 de zile.

 

Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.