EMIRATELE ARABE UNITE AU IMPUS VIZE DE ȘASE LUNI CU INTRĂRI MULTIPLE PENTRU STRĂINI

10.11.2012
Foto: ehow.com

Emiratele Arabe Unite au impus vize de șase luni cu intrări multiple pentru străini. În conformitate cu decretul ministerial nr. 418 din 2012, eligibile pentru ele sînt oamenii de afaceri, proprietarii de imobil și turiștii. Viza cu intrări multiple permite antreprenorilor să intre în țară de mai multe ori în timpul celor șase luni de la data eliberării vizei.

 

Durata șederii în timpul fiecărei vizite nu trebuie să depășească 30 de zile. Străinii care sînt proprietari de locuințe în Emiratele Arabe Unite, precum și soțiile și copiii lor, viza cu intrări multiple le vă permite să intre în țară de mai multe ori în timpul celor șase luni de la emiterea de vize și vor putea rămîne atîta timp cît este valabilă viza.

 

În cazul în care scopul vizitării țării este unul turistic și vizitatorul ajunge la bordul unei nave de croazieră, viza permite intrarea în țară de mai multe ori pe parcursul celor trei luni de la data eliberării vizei și șederea pentru mai mult de 14 zile de fiecare dată de la data intrării.


Sursa: russdom.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.