FESTIVALUL “DOUĂ INIMI GEMENE” VA ADUNA PARTICIPANŢI DIN ÎNTREAGA LUME PE ACEEAŞI SCENĂ

10.11.2012
Foto: blogspot.com

Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară „Două inimi gemene”, organizat anual de familia regretaților Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, se va desfăşura în acest an în perioada 13-15 noiembrie.

 

La ediţia din acest an vor participa circa 100 de concurenți din 15 țări, printre care Republica Moldova, România, Italia, Elveţia, Bulgaria, Ucraina, Federaţia Rusă, China, Coreea, Irlanda, Serbia şi altele. Concurenţii vor interpreta cîte o piesă din repertoriul interpreților Doina și Ion Aldea-Teodorovici şi o piesă în limba ţării pe care o reprezintă.

 

Potrivit fiului regretatului cuplu, Cristi Aldea Teodorovici, anul acesta, spectacolul va fi unul deosebit. „O să încercăm să venim cu o orchestră compusă din peste 20 de muzicieni. Anul acesta am invitat toţi cîştigătorii celor nouă ediţii. Va fi Pasha Parfeni, Andrei Ştefăneţ, Cristina Croitoru şi alţii. Pentru prima dată la concurs vor participa cîntăreţi din China, Coreea, Irlanda şi Serbia”, a spus artistul.

 

Toţi participanţii la concurs vor primi cadouri şi premii speciale.

 

Invitații festivalului vor fi: Vali Boghean, Nicu Ţărnă, Karizma, Tania Cerga şi Adriana Rusu.

 

Concursul se va desfăşura pe data de 13 şi 14 noiembrie la teatrul Mihai Eminescu. Gala Laureaţilor va avea loc pe data de 15 noiembrie, de ziua naşterii Doinei Aldea-Teodorovici, la Palatul Naţional cu începere de la ora 18.00.


Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.