FIȚI ATENȚI: NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI DE AFACERIȘTI, ÎNȘELĂTORI ȘI ESCROCI!

15.03.2022

 

 

Locuitorii Moldovei ar trebui să fie foarte vigilenți, deoarece, pe lîngă de un flux mare de refugiați din Ucraina în republica noastră au ajuns numeroși escroci, afaceriști, înșelători, și este extrem de important să nu cădem în plasa lor.


Acest lucru a fost declarat de vestitul showman, maestru de ceremonii, deținător al titlului de „Cel mai bun toastmaster”, președinte al Fundației pentru Sprijinul Bisericii Ortodoxe din Moldova, deținătorul Ordinului de Onoare Pavel Duganov.

 

El a menționat în mesajul său video către cetățeni că schema unor astfel de ticăloși este foarte simplă și veche ca lumea. Ei găsesc o persoană cu mașină, de preferință o femeie, i se adresează în limba georgiană, apropiindu-se cu mașini cu numere de înmatriculare georgiene sau ucrainene.

 

„Ei se prezintă drept refugiați ucraineni, proprietari de firme care au reușit să aducă mărfurile aici și pe care sînt bucuroși să le ofere pentru o zecime din prețul lor real. Am o singură rugăminte! Nu vă lăsați păcăliți și nu ajungeți în plasa escrocilor! Nu intrați în niciun dialog cu ei! Trebui să le răspundeți cu două cuvinte: „Mulțumesc! Nu!”. Ei vor continua să vă convingă, iar dvs.: „Mulțumesc! Nu!”. O sugestie pentru femei. Dacă ei continue să insiste, luați telefonul și spuneți că sunați la poliție. Se vor retrage imediat. Amintiți-vă că aceasta este țara noastră. Noi sîntem stăpîni aici, nu oaspeți. Prin urmare, cu cît vor înțelege mai repede că nu au ce face aici, cu atît mai repede se vor retrage în Europa bine hrănită și prosperă. Nu vă lăsați păcăliți de afaceriști, înșelători și escroci, dragii mei”, a subliniat Pavel Duganov.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.