FINLANDA OFERĂ STUDII GRATUITE PENTRU TINERII DIN MOLDOVA

24.01.2014
Foto: canberra.edu.au

Dacă sînteți pasionați de științe inginerești sau de domeniul business, puteți aplica la unul dintre programele în limba engleză oferite de universitatea HAMK. Data limită pentru înscriere este: 11 februarie 2014

 

După procedura de înscriere online, universitatea organizează sesiuni speciale de admitere pentru studenții selectați în perioada 11-20 aprilie 2014 în mai multe centre regionale. În funcție de program, aplicanților le vor fi evaluate competențele lingvistice (așadar nu este necesar certificatul de limbă), gîndirea logică şi cunoștințele de matematică şi fizică aplicată. Rezultatele finale vor fi făcute publice pana la sfîrşitul lunii mai 2014.

 

Conform portalului civic.md, învatamîntul finlandez este complet gratuit atît pentru studenții UE, cît şi pentru cei non-UE și este considerat unul dintre cele mai performante din lume. HAMK este una dintre cele mai mari universităţi din Finlanda cu studenți din peste 70 de ţări, situată central, în cea mai populată zonă a Finlandei. Costurile de trai în Finlanda variază între 500 si 700 de euro pe lună, care pot fi acoperite parţial sau integral din veniturile obținute de la un job part-time (2-3 zile pe săptămînă). Cei mai ambiţioşi studenţi pot obţine bani implicîndu-se în proiectele derulate de universitate.

 

Pentru a aplica la programele oferite de Universitatea HAMK, tinerii interesaţi sînt rugați să trimită un e-mail la info@iec.ro.  Informații adiționale pot fi vizualizate AICI.

 

Sursa: Civic.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.