FINLANDA: PUNCTUL DE TRECERE A FRONTIEREI NUIJAMAA CAUTĂ MODALITĂȚI DE OPTIMIZARE A ACTIVITĂȚII

29.10.2012
Foto: blogspot.com

Angajații punctului de control Nuijamaa din apropierea municipiului Lappeenranta, caută modalități de fluidizare a circulației transportului în frontieră. În plus, de la începutul anului viitor, la punctul de control vor opera 23 de angajați noi. Acum, la Nuijamaa lucrează 123 de persoane.

 

De la începutul lunii octombrie, la punctul de control vor fi testate 2 metode de efectuare a controlului la graniță: unul presupune că pasagerii vor fi supuși controlului fără ca aceștia să părăsească mijlocul de transport, iar al doilea – în încăpere. Experimentul va fi efectuat pînă la sfîrșitul lunii februarie 2013.

 

De asemenea, la începutul lunii octombrie, la punctul de trecere a frontierei, vama și serviciul de frontieră vor începe testarea unei noi metode, potrivit căreia angajații serviciului de frontieră, cu ajutorul funcționarilor vamali, vor verifica cecurile Tax Free și animalele de companie.

 

Potrivit informațiilor furnizate de STOP in Finland, în 2011, au trecut frontiera peste trei milioane de oameni – cu 36% mai mult decît în anul precedent.


Sursa: stopinfin.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.