(FOTO) CONSULATUL DIN ISTANBUL NU A PUBLICAT UN APEL DESPRE CAZUL MORARI

14.04.2016
Consulatul din Istanbul NU a publicat un apel cu privire la cazul MORARI
 


Recent, Ambasada Republicii Moldova la Ankara a publicat un apel către populație pentru obținerea ajutorului în vederea identificării locului aflării persoanei din imaginile de mai jos care se presupune că, este cetățeana Republicii Moldova MORARI Nadejda și care a dispărut în anul 2001.


Tînăra dispărută se identifică cu numele „Lidia” și a fost văzută ultima dată, în anul 2012 ani pe plajele din regiunea Antalya (sectorul Lara), unde se presupune că, era forțată să practice prostituția. La fel, menționăm că, femeia ar putea avea dereglări psihice.


Toţi cei care pot oferi informații în vederea localizării persoanei din imagini dispărute sunt rugați să anunţe la numerele de telefon:


+90 312 446 5527
+90 312 446 5627
+90 532 131 4118


la adresele de e-mail: ankara@mfa.md, info@antalya-consulat.md, sau să contacteze organele de poliţie.


Pînă în prezent, Consulatul general al Republicii Moldova la Istanbul NU a publicat un apel cu privire la cazul MORARI.


Posibil că autoritățile Republicii Moldova vor da instrucțiuni clare consulului Republicii Moldova la Istanbul, consulilor onorifici ai Republicii Moldova în Antalya, Bursa și Izmir, pentru a se implica activ pentru soluționarea cazului dat folosind toate instrumentele posibile în acest scop.


Poate că traficanții au făcut deja o "re-traficare", și atunci Nadia trebuie căutată nu doar în Antalya, dar și în alte regiuni ale Turciei, precum și în Emiratele Arabe Unite.


Reamintim că după publicarea pe site-ul Viza.md a știrii intitulate „Cum poate fi readusă acasă Nadia Morari”, în care se relatează despre o fată din Soroca, dispărută în urmă cu 13 ani, chiar a doua zi a apărut și reacția autorităților moldovene la aceast caz.

Sursa: turcia.mfa.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.