IARNA A PLECAT, DAR ȚI-A LĂSAT PIELEA USCATĂ? AFLĂ REMEDIUL AICI ©

22.03.2022

 

 

Primăvara își intră în drepturi, natura renaște, iar tu vrei să fii mai frumoasă ca oricând! După o iarnă lungă pielea ta are nevoie de extra îngrijire, deoarece perioada de trecere de la rece la cald solicită pielea foarte mult. Aceasta poate fi mai deshidratată și lipsită de vitalitate decât în restul anului.

Pentru a reîntoarce pielii tale starea de comfort și aspect îngrijit și sănătos „Viorica Cosmetic” a elaborat o cremă luxuriantă, îmbogațită cu complexul antioxidant Viephenol™, unt de karite, ulei din semințe de struguri și ulei de cocos. Aceste super ingrediente îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea pielii chiar după prima utilizare, îi uniformizează relieful. Utilizarea frecventă a acestei creme de corp susține regenerarea celulară și protejează de stresul oxidativ, dar și de fotoîmbătrânire.

Proprietățile extraordinare a acestui produs au fost înalt apreciate în cadrul prestigiosului concurs internațional „Pure Beauty Global Awards” care s-a desfășurat la Londra în anul 2021 și a reunit branduri notorii din industria mondială a frumuseții.

Acțiunea benefică bazată pe o formulă din ingrediente naturale și eficiente este susținută și de medicii dermatologi. Atuul principal al acestei creme de corp este „un antioxidant rar întâlnit în natură și extrem de eficient în lupta cu îmbătrânirea prematură a tenului – proantocianidina, pe care o găsim din abundență în strugurii locali”, spune Corina Pocnea, dermatolog principal, compania „Viorica Cosmetic”.

Beneficiază acum de oferta lunii martie – la achiziționarea cremei de corp Rejuvenantă „Viorica Vie” primește CADOU: o cremă Reparatoare pentru călcâie pe bază de ulei de in. Accesează www.viorica.md pentru a plasa o comandă online cu livrare sau vino în orice magazin Viorica!

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.