MAREA BRITANIE NU ARE NEVOIE DE MĂTURĂTORI ŞI CHELNERI “CALIFICAŢI”

27.12.2012
Foto: articles.economictimes.indiatimes.com

Ministrul Afacerilor Interne al Regatului Unit, Theresa May, a declarat, că imigrația economică trebuie să fie în interes național. Sistemul existent, însă, nu este potrivit pentru a îndeplini acest lucru, scrie visa4.ru.

 

Prin urmare, actualmente doritorii să lucreze în Marea Britanie trebuie să primească o ofertă corespunzătoare studiilor lor de la un angajator britanic. Este de remarcat faptul că, în conformitate cu participanții nemijlociţi ai procesului de imigrare (angajatorii britanici), cea mai utilă este categoria vizei Tier 2 - pentru angajați cu o calificare înaltă. În Minister s-a ţinut cont de acest punct de vedere, crescîndu-se limita anuală pentru vize de această categorie pînă la 20 700. De asemenea, Home Office a extins categoria de transfer în Marea Britanie din străinătate a angajaților străini din companiile britanice, iar pentru a preveni abuzurile, au mărit salariul minim al muncitorilor străini până la 40.000 de lire sterline pe an.


În același timp, potrivit Theresa May, a fost creată o nouă rută pentru imigrație, care presupune eliberarea a 1000 de vize pentru străini cu capacităţi excepţionale și talente proeminente.


Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.