MIGRAȚIA ÎN AUSTRALIA

 

AUSTRALIA

 

Doriţi să plecaţi în Australia și nu știţi de ce fel de viză aveți nevoie? Visaţi să locuiţi pe continentul sudic, dar vă dau bătăi de cap cerințele faţă de imigranţi ai Canberrei oficiale? Ambasada Australiei la Moscova a lansat un Serviciu de Informare referitor la vize, cetățenie și imigrație.

 

Începînd cu14 mai 2014, solicitanții de vize pentru Australia pot primi răspunsuri la toate întrebările legate de cerințele faţă de viză pentru a intra în Australia și cetățenie australiană la Centrul de Servicii European. Acest serviciu nou al Departamentului Imigrare și de Control de Frontieră în Australia este prevăzut pentru cetățenii din: Republica Moldova, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Rusia, precum și Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina și Uzbekistan.

 

Puteţi apela la Centrul de Servicii European prin e-mail (pentru aceasta trebuie să completați un FORMULAR corespunzător) sau sunînd la telefonul +7 495 660 4511. Apelurile în limba rusă se primesc de la ora 12.00 pînă la 15.00, în limba engleză –între orele 16 -19. Întrebările sînt examinate în termen de două zile lucrătoare.

 

Totodată, portalul VIZA.md reamintește utilizatorilor său că din începînd cu 1 iulie 2013, cetăţenii Republicii Moldova beneficiază de un regim facilitat de vize în scopul efectuării călătoriilor în Australia. Prezenţa în persoană la depunerea cererii de viză la sediul Ambasadei Australiei la Moscova, precum şi prezentarea în original a paşaportului nu mai sînt condiţii obligatorii. Mai multe informații la subiect pot fi vizualizate AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.