MODIFICĂRILE DE PROGRAM ALE CENTRULUI COMUN DE VIZE. AFLĂ MAI MULTE!

11.10.2013
Foto: viza.md

Centrul Comun de Eliberare a Vizelor de la Chișinău (CCEV) a anunțat despre schimbările din programul său de lucru pentru perioada imediat următoare.

 

Astfel, pe data de 14 octombrie 2013 (luni) se vor primi solicitări de viză care nu necesită plata consulară. Se vor elibera pașapoarte și se vor oferi informații.

 

La 23 octombrie 2013 (miercuri), de Ziua Națională a Ungariei CCEV nu va oferi servicii publicului, adică nu va primi solicitări de vize, nu va elibera pașapoarte și nu va fi accesibil pentru informații.

 

 31 octombrie 2013 (joi) este zi bancară (banca nu percepe achitări). Se vor primi solicitări de viză care nu necesită plata consulară. Se vor elibera pașapoarte și se vor oferi informații consulare.

 

Pe data de 1 noiembrie 2013 (vineri), de Ziua Tuturor Sfinților în Ungaria CCEV nu va oferi servicii publicului: nu va primi solicitări de vize, nu va elibera pașapoarte și nu va fi accesibil pentru informații.

Centrul Comun de Vize își cere scuze pentru eventualele incomodități survenite.

 

Reamintim că cetățenii Republicii Moldova prin intermediul CCEV pot solicita vize de scurtă şedere (tip C) pentru următoarele state: Austria, Belgia, Croaţia, Danemarca, Grecia, Elveţia, Estonia, Finlanda, Letonia, Luxemburg, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Olanda şi Ungaria (vize ungare de tip C și D).

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.