MOLDOVENII ADMIȘI LA STUDII ÎN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÎNT SUPERIOR DIN RUSIA VOR FI ASIGURAȚI CU BURSE ȘI CĂMINE

23.01.2015
Foto:astuteoverseaseducation.org

Reprezentanța Agenţiei Federale pentru Cooperare Internaţională Umanitară a Rusiei (Rossotrudnicestvo) în Republica Moldova informează despre primirea documentelor cetățenilor moldoveni pentru studiile în instituțiile de învățămînt superior din Federația Rusă, anul de studii 2015/2016, în baza alocațiilor din bugetul federal, relatează NOI.md.

 


În acest an, numărul locurilor acordate cetățenilor Republicii Moldova pentru admiterea la programele de pregătire a bacalaureaților, licenţiaţilor, specialiştilor, magiştrilor, precum și la aspirantură se va menține la nivelul anului trecut.

 


Persoanele admise la studiile în instituțiile de învățămînt superior din Rusia vor fi asigurate cu burse și cămine.

 


Pentru examinarea obiectivă a cererilor pentru studiile cetățenilor moldoveni în instituțiile de învățămînt superior din Rusia a fost creată o comisie de admitere, constituită din reprezentanții Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, Centrului Rus de Știință și Cultură, instituțiilor de învățămînt din Moldova, comunităților compatrioților ruși. Întregul pachet de documente poate fi depus între 26 ianuarie și 13 februarie, la Centrul Rus de Știință și Cultură, pe adresa: Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 141/1.

 


Lista documentelor necesare și condițiile de depunere a acestora, precum și întreaga informație ce ține de admiterea cetățenilor Republicii Moldova în instituțiile de învățămînt din Rusia poate fi accesată pe pagina oficială a Reprezentanței Rossotrudnicestvo în Republica Moldova, la următoarea adresă: http://mda.rs.gov.ru/node/5330.

 


Telefon: 0 22 21 12 00.
 

 


Sursa: Noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.