NOUL SITE WEB AL AEROPORTULUI INTERNAŢIONAL CHIŞINĂU A FOST LANSAT OFICIAL

28.04.2011

În ritm de muzică, Aeroportul Internaţional Chişinău a lansat oficial noul site web – www.airport.md. Potrivit PR managerului companiei, Adriana Doru, obiectivul creării noului site este prezentarea informaţiilor utile pentru vizitatorii noi, precum şi furnizarea de informaţii complete clienţilor existenţi. “Reieşind din necesitatea de lărgire a spaţiului informaţional, Aeroportul Internaţional Chişinău şi-a propus realizarea unui website, care să întrunească mai multe caracteristici: să fie modern, inovator, informativ, accesibil, comod în utilizare”, a spus Adriana Doru.

 

La dispoziţia clienţilor pe prima pagină a noului site este amplasat orarul online, unde sînt afişate numărul zborurilor, destinaţia, timpul după grafic. Totodată, actualul site întruneşte mai multe rubrici noi precum Harta Zborurilor, în care utilizatorii beneficiază de informaţi cu privire la companiile ce operează cursele şi sînt deservite de Aeroportul Internaţional Chişinău. Ghidul Video, încorporat în prima pagină web, are drept scop să înştiinţeze pasagerii privitor la procedurile pe care le trec înainte de îmbarcări.

 

Printre rubricile noi pe site se găseşte şi Navigatorul, care este un meniu special, cu ajutorul căruia utilizatorii vor vizita virtual Aeroportul şi vor putea găsi mai uşor toate punctele şi serviciile de care au nevoie. Managerul companiei, Adriana Doru, a menţionat că dezvoltarea strategică a companiei are loc continuu, pentru ca pasagerii să beneficieze de servicii moderne. În acest context, Adriana Doru a relatat şi realizările recente, care au avut loc în cadrul companiei aeriene. Aceasta a menţionat că a fost introdus sistemul automatizat de anunţuri vocale în Aeroport, acestea fiind traduse în 14 limbi.

 

Totodată, a fost creat un gong personalizat sub melodia naiului, autorul gong-ului fiind naistul Constantin Moscovici. Managerul companiei a precizat că printre noile renovaţii, care au avut loc, se numără şi instalarea uşilor noi în sălile de plecare şi ieşire din terminal, precum şi instalarea logo-ului nou al Aeroportului. În anul 2010, numărul pasagerilor deserviţi de companie a constituit circa 940 de mii, cu 15,81% mai mult faţă de anul 2009.

 

Sursa: www.noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.