PAȘAPORTUL CU VIZA ENGLEZĂ APLICATĂ SE RESTITUIE MOLDOVENILOR PRIN POȘTĂ

21.08.2014
Foto: incomemagazine.ro

După ce ați depus la Chișinău actele pentru viză engleză țineți cont că pașaportul Dumneavoastră va fi restituit prin poștă.

 

Remiterea acestuia durează aproximativ 14 zile la adresa indicată de Dumneavoastră în formularul special completat pe parcursul interviului (depunerii actelor pentru viză).

 

Pașaportul nu poate fi ridicat personal la Ghișeu, doar trimis prin poştă.

 

În procesul de depunere a actelor trebuie să completaţi 2 formulare, unul dintre care este factura Companiei DHL. Indicaţi în formularul respectiv adresa, unde doriţi să vă fie expediat paşaportul. Puteţi indica, dacă doriţi adresa de la serviciu.

 

Cu titlu aparte reamintim că începînd cu data de 27.03.2014, solicitanții de a obține viza britanică se adresează la oficiul companiei Teleperformance cu adresa: Chișinău, str. Tighina 49/3, of. 54. Agenția pentru Vize și Imigrare a Marii Britanii a contractat compania Teleperformance Ltd. pentru a intermedia procedura de examinare a cererilor de viză.

 

Oficiul companiei Teleperformance este deschis între orele 09.00 – 13.00 în fiecare a doua zi de joi pînă la data de 24 aprilie și apoi în fiecare zi de joi (săptămînal) pe timp de vară. Mai multe detalii la subiect pot fi vizualizate AICI.

 

Calitatea serviciilor consulare străine în materie de viză prestate cetățenilor Republica Moldova poate vi apreciată AICI.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.