REDUCERI DE PÎNĂ LA 40%. AGENŢIILE DE TURISM AU STABILIT PREŢUL PACHETELOR TURISTICE PENTRU VACANŢA DE IARNĂ

02.10.2012
Foto: avantaje.ro

O vacanţă planificată din timp ne poate costa mai puţin. Şi asta deoarece agenţiile de turism oferă pachete turistice pentru vacanţa de iarnă cu reduceri de pînă la 40 la sută. Totodată, cei care doresc să petreacă Crăciunul şi Revelionul într-o ţară exotică vor trebui să scoată din buzunar între 500 şi 1.000 de euro.


Oamenii nu se grăbesc să facă rezervări pentru vacanţa de iarnă. Mulţi dintre ei preferă odihna la munte. Managerii agenţiilor de turism spun că oamenii ar trebui să profite de ofertele avantajoase.

 

În România găsiţi cele mai ieftine pachete turistice, care costă între 75 de euro şi 140 de euro. În Bulgaria, şapte zile de odihnă costă pînă la 350 de euro, iar în Austria sejurul v-ar costa cu 15 la sută mai ieftin. Dacă doriţi însă în vacanţa de iarnă să profitaţi din plin de razele generoase ale soarelui, puteţi călători în India contra sumei de 700 de dolari. Cei care doresc să viziteze piramidele Egiptului, vor trebui să scoată din buzunar 435 de dolari. O vacanţă rezervată în Dubai costă pînă la 500 de dolari.

 

Cei care doresc însă să petreacă Crăciunul şi Revelionul în Dubai vor trebui să plătească o mie de euro. Turiştii care optează pentru staţiunile din România, pot serba Anul Nou cu mai puţini bani. Patru zile la munte în perioada sărbătorilor de iarnă în ţara vecină costă 200 de euro.

 

Sursa: publika.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.