STAȚIUNI DE SCHI PENTRU ODIHNA CU COPIII

16.11.2012
Foto: blog.perfect-tour.ro

Au rămas zile numărate pînă la deschiderea noului sezon de schi și mulți schiori deja și-au rezervat excursii sau cazare în stațiunile din Europa.


Oficiile pentru turism din stațiunile de schi din Europa de mult timp au înțeles că mai mult de jumătate din numărul turiștilor care îi vizitează sînt familii cu copii. Anume de aceea, pentru a atrage această categorie de turiști, stațiunile se străduie să creeze condiții ideale de odihnă și divertisment pentru tinerii schiori: în stațiuni funcționează grădinițe și creșe, școală de schi pentru copii, iar reducerile la abonamentele de schi pentru copii ajung la 50%, scrie Interhome.


Potrivit angajaților Interhome, printre turiștii cu copii, cele mai populare în sezonul 2012/2013 sînt stațiunile Villars, Crans-Montana, Nendaz din Elveția, Zakopane din Polonia și Seefeld din Austria.


Villar deschide pentru copii ușile cîtorva grădinițe și creșe (pentru copii de la 3 luni), în stațiune există mai multe scoli de schi, programe de divertisment în sezonul de vîrf, meniuri pentru copii în restaurante.


Pantele spațioase ale stațiunii Crans-Montana sînt ideale pentru micii sportivi, iar parcul de distracții pentru copii, cîteva grădinițe, creșe, școli de schi și reduceri semnificative la permise de schi pentru copii oferă condiții excelente pentru familiile cu copii.


Stațiunea populară Nendaz oferă mai multe opțiuni de cazare, inclusiv una ”bugetară”, există un club de divertisment pentru copii, iar la biroul local de turism pot fi comandate servicii de babysitting.

 

Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.