TRECEREA CETĂȚENILOR PRIN PUNCTELE DE CONTROL LA FRONTIERA DINTRE RUSIA ȘI UCRAINA VA FI ACCELERATĂ

26.10.2012
Foto: flux.md

Timpul traversării frontierei ruso-ucrainene în anumite direcții ar putea fi redus de două sau de trei ori după ratificarea acordului dintre cele două guverne privind controlul în comun de trecere a frontierei. "În unele direcții, ținînd cont de capacitățile existente ale punctelor de control – se reduce de două, iar, în unele cazuri, de trei ori", a declarat șeful serviciului de frontieră al Federației Ruse, Vladimir Pronichev, vineri, în timpul dezbaterilor în Duma de Stat asupra ratificării acordului.

 

Rada Supremă a Ucrainei, pe 13 ianuarie 2012, a ratificat Acordul dintre Guvernul Federației Ruse și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind cooperarea în aplicarea controlului în comun al persoanelor, vehiculelor și mărfurilor la frontiera de stat ruso-ucraineană, scrie ua.all.biz.

 

Pe 31 august, Guvernul rus a prezentat Dumei de Stat un proiect de lege federală "Cu privire la ratificarea Acordului dintre Federația Rusă și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind cooperarea în aplicarea controlului în comun al persoanelor, vehiculelor și mărfurilor la frontiera de stat ruso-ucraineană".


Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.