VIZE EAU MAI IEFTINTE PENTRU PROPRIETARII DE IMOBILE

25.08.2014
Foto: ntv.ru

Proprietarii de imobile în Emiratele Arabe Unite îşi vor putea petrece mai mult timp în țară, pe acest lucru contează Guvernul EAU, care au făcut un pas radical, reducînd costul vizei de intrare cu 45%.

 

Dacă pînă la 1 august, viza de șase luni în Emiratele Arabe Unite costa 2000 dirhami, acum străinii trebuie să plătească doar 1100, condiţiile de eliberare a vizelor rămînînd aceleași.

 

Preţul imobilului procurat în Emiratele Arabe Unite trebuie să constituie cel puțin 1 milion de dirhami, iar venitul lunar al solicitantului ‒ de 10 mii de dirhami.

 

Statistici oficiale cu privire la numărul de vize eliberate investitorilor străini nu există, însă portalul Emirates247.com, menţionează, citînd surse din domeniul imobiliar că în Dubai cele mai multe vize de acest tip le primesc cetățenii Rusiei, Iranului și Pakistanului. "Originarii din aceste țări aplică, de cele mai multe ori, pentru vize în calitate de proprietari de imobile pentru membrii familiilor acestora", citează sursa media.

 

Chiar dacă costul vizei nu este foarte mare, în comparație cu alte condiții financiare impuse de autoritățile din Emiratele Arabe Unite solicitanţilor, această măsura ar putea avea un impact pozitiv asupra numărului de vize și asupraperioadei pe care străinii o petrec în EAU.

 

Sursa: emirates247.com

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.