,,MĂRȚIȘORUL APOLITIC 2014,, PENTRU DIASPORA MOLDOVENEASCĂ DIN 14 ȚĂRI

27.02.2014
Foto: timesnewroman.ro

Diasporele moldovenești care desfășoară sau susțin activități organizate de către filialele partidelor politice din diasporă sau de către alte organizații politice nu vor fi admise în următoarele Apeluri de proiecte - despre aceasta a comunicat Biroul pentru relații cu diaspora (BRD) în contextul celor 36 de proiecte depuse de asociațiile din diasporă care vor obține susținerea din partea Guvernului pentru organizarea evenimentelor culturale desfășurate în străinătate cu prilejul sărbătorilor de primăvară.

 

Suportul pentru desfășurarea sărbătorilor de primăvară 2014 va consta în acordarea de bunuri și servicii, procurate din bugetul de stat al Republicii Moldova și transmise către beneficiari. Din lista de bunuri și servicii fac parte mărțișoarele, costumele naționale de dans pentru copii, precum și serviciile artiștilor pentru participarea la evenimentele cultural-artistice.

 

Reamintim că anterior, unele asociații diasporale de peste hotare au organizat evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă, susținute de către Guvernul Republicii Moldova cu imixtiunea factorului politic.  Pînă în prezent, BRD nu a diseminat rezultatele cercetării cazurilor semnalate.

 

 

 

Sursa: gov.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.