POLIȚIA DE FRONTIERĂ ARE UN ȘEF NOU. AFLĂ CINE A FOST NUMIT ÎN ACEASTĂ FUNCȚIE

30.08.2012
Foto: vk.com

Dorin Purice a fost numit în funcţia de şef al Direcţiei Poliţie de Frontieră. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei de Guvern la iniţiativa ministrului Afacerilor Interne, Dorin Recean.

 

Potrivit ministrului, pînă la numirea în această funcţie, Purice a activat în cadrul misiunii Uniunii Europene pentru stabilirea şi asigurarea normelor de drept din Kosovo. Totodată, Purice el ocupat şi funcţia de şef al Departamentului de management a riscului din cadrul Serviciului Vamal, dar a făcut parte şi din Misiunea EUBAM.

 

Prim-ministrul Vlad Filat l-a felicitat noul şef, menţionînd că la frontieră este nevoie de o administrare eficientă, în contextul obţinerii regimului liberalizat de vize. “Este necesară o abordare nouă, un suflu nou în acest proces. Să ştiţi că cerinţele sînt foarte mari faţă de d-voastră personal şi Departamentul pe care îl conduceţi”, a spus Filat.

 

Anterior, funcţia de şef al Departamentului Poliţiei de Frontieră a fost ocupată de Roman Revenco, care a fost demis pe data de 18 iulie.


Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.